Demi Lovato Sonny'in Yıldızından Ayrıldı

Demi Lovato Sonny'in Yıldızından ayrıldı



Bilenleriniz vardır Sonny'nin Yıldızı'nın Amerika 2. sezonu bitti.Türkiyede hala yayınlanmakta Demi Lovato rehabilitasyona gitti çıktı derken heryerde Sonny'nin Yıldızı'nın bittiği haberleri geziyordu.Hatta bazıları Disney'nin resmi açıklama yapıp konu bulamadıklarından diziyi bitirdiklerini söylüyorlardı.Ben ve bütün SWAC (Sonny with a chance) hayranları bu haberleri üzüntüyle okudular.Ama 4 Mart günü asıl açıklama geldi.

SWAC bitmedi ismi değişti.

Demi Lovato'nun Sonny Munroe'yu canlandırdığı Sonny With A Chance'in ismi değişiyor! Disney Channel, Sonny With A Chance'in isminin 3. sezonda So Random olarak değişeceğini açıkladı. (4 Mart) İsmin değişmesinin sebebine gelince aslında ''So Random'' ismi sadece programın ismini değil, Sonny ve Chad arasındaki ilişkiyi simgeliyor. Yani yeni isim, Sonny & Chad çiftinin bu günlere sadece tesadüfler sonucu geldiğini anlatıyor.

Demi Lovato Sonny'nin Yıldızı'nın 3. sezonunda yok!

 Evet doğru okudunuz.. Demi Lovato rehabilitasyondan Şubatın 28'inde çıktı.Çıktığında elinde yazdığı bir sürü şarkı vardı yeni bir albüm çıkarmaya karar verdi.Bu albümü çıkarırken bi taraftanda dinlenmeye karar verdi.Bu yüzden Sonny'nin Yıldızı'nda YOK .. Merak edilen bu soru bir süreliğine mi yoksa tamamen mi AYRILDI ? elbette bir açıklama gelecektir.

Demi Lovato Sonny'in Yıldızından Ayrıldı

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Prenses Koruma Programı Filmi İzle Türkçe Dublaj

Jonas Brothers Dizisi İzle Türkçe Dublaj Dizi İzle Disney Channel

Sonny'nin Yıldızı Sonny With A Chance İzle Türkçe Dublaj İzle